Hvad er Body-SDS

BODY-SDS

Self Developement System

En kropsterapeut tager afsæt i det moderne menneskes skavanker og udfordringer. De benyttede metoder bygger på en lang række gennemprøvede teorier og håndgreb, som med succes har ændret livet for mange.

BAGGRUND

Body-sds er en effektiv dansk behandlingsform, som har eksisteret siden 1950, hvor Erling Hartung havde klinik på Smallegade, Frederiksberg. Han var oprindeligt snedkermester og startede sideløbende med at behandle. Erland Hartung blev kendt som en” klog mand” fordi han benyttede fysiologisk behandling i kombination med samtale og ernæringsterapi. Ole Kåre Føli, hans yngste søn, var tidligt interesseret i sin fars arbejde, og behandlede allerede første gang som 12-årig. Han kom i lære som værktøjsmager men op igennem læretiden behandlede han med tiden mere og mere. Som 27-årig overtog han faderens behandlingsklinik. Den 1.oktober 1991 startede Ole Kåre Føli og hans søn Bengt Valentino Andersen Body Self Development’s System(Body-sds)

FILOSOFI

Alle hverdagens mange indtryk og udtryk er forankrede i kroppen, din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er dermed ikke to adskilte elementer, men en helhed.

Mange bruger ikke sin krop korrekt: Vi får spændinger,slitage, ubehag og sygdomme. Vi lader os stresse, får præsentationsangst, bliver præget af (for) høje ambitioner, og vi mister overskud.

Body-sds er i den forbindelse er en målrettet og personlig behandlingsform, der tager udgangspunkt i din aktuelle fysiske tilstand og mentale og psykiske balance.

Teknikken går ud på at afspænde musklerne, frigøre leddene og skabe bedre gennemstrømning for blodet og dit lymfesystem i kroppen.