Om mig

Hej mit navn er Hanne Christensen

Jeg er født i Herning i 1965, og bor på Frederiksberg sammen med Søren og Thea, vores dejlige datter på 18 år. Med et travlt liv i modebranchen, blandt andet afbrudt af et kræftbehandlingsforløb og generelt tilbagevendende stressende perioder, har jeg erkendt at det måske ikke alene er dét hektiske liv, som giver tilfredshed med tilværelsen i længden.

Jeg har i mange år haft lyst at supplere tøj arbejdet med noget mere nærværende. Jeg interesserer mig meget for kroppen, sund kost, motion, livskvalitet – hvordan har vi det bedst? Synes der er mange som har det skidt og ikke får det maximale ud af livet. Det vil jeg gerne hjælpe folk til at kunne…

Eksempelvis oplevede jeg selv stor frustration over pludselig ikke at kunne løbe p.g.a. en hælspore.

Jeg kontaktede en Body-sds behandler og hun hjalp mig forbavsende hurtigt. Jeg var overrasket over hvilken virkning det havde på min krop. Og her blev min interesse for dette unikke behandlingssystem vakt.

Siden er det blevet til mange behandlinger – og jeg fandt ud af at jeg selv ville gå den vej som supplement til min hidtidige beskæftigelse indenfor tøjbranchen.

15.3.17 afsluttede jeg body-sds eksamen. Det har været 3 fantastiske år. Jeg har lært så meget om kroppen, hvordan tingene hænger sammen og hvordan fysiske og psykiske problemstillinger pludselig kan sætte sig i kroppen som en spænding. Jeg har lavet en masse grundtræning, som er body-sds træningsform og dermed lært på min egen krop hvordan jeg selv kan blive udfordret.

Jeg vil med indføling, nærvær og body-sds teknikker hjælpe dig og din krop til at få det bedre.

Jeg glæder mig til at møde dig.